Galeria Multimèdia

Vine a Guardamar del Segura a descobrir el seu interessant patrimoni arquitectònic i històric. Comença la teua ruta per aquest bonic temple!

La Iglesia Parroquial de San Jaume Apòstol, Església Parroquial de Sant Jaume Apòstol de Guardamar del Segura, a Alacant, és un bonic temple que no has de deixar de visitar. La seua característica façana és un dels símbols de la localitat!

L'Església Parroquial de Sant Jaume Apòstol es va començar a construir en el segle XIX, com a part de la nova configuració de la ciutat després dels terratrémols de 1892. Es tracta d'una església amb planta de creu llatina, de línies senzilles i tres naus. El seu disseny es va fer pensant en hipotètics nous moviments sísmics! La façana de l'Església Parroquial de Sant Jaume Apòstol és bastant característica per incloure el campanar just sobre l'entrada principal. Si entres en aquesta església, podràs apreciar algunes peces de l'antiga parròquia existent a Guardamar del Segura, amb algunes peces d'especial valor com talles, llenços o mostres d'orfebreria.

T'animem a conéixer l'Església Parroquial de Sant Jaume Apòstol i altres punts d'interés de Guardamar del Segura, un lloc on la gastronomia et sorprendrà. No et pots perdre l'Espai de Protecció Arqueològic La Fonteta ni la Ràbita Califal de les Dunes.