Galeria Multimèdia

La platja de Babilònia a Guardamar del Segura és singular per les cases de pescadors que es conserven en la seua riba.

Guardamar del Segura compta amb 11 km d'extensió de platges i 800 hectàrees de bosc dunar; formen un gran parc litoral amb pins, eucaliptus i palmeres que acompanyen als trams de costa del municipi.

A la part sud del riu Segura ens trobem amb la platja de Babilònia, una de les més singulars de Guardamar del Segura. Aquesta platja té una longitud de 1.060 metres i se situa entre la platja Centre i la platja dels Vivers; la seua amplària és d'uns 20 metres i l'arena és daurada. És una platja oberta i urbana amb onatge moderat i corrents forts; és possible aparcar si hi vas amb suficient antelació.

La platja de Babilònia té els serveis necessaris per a banyar-te amb seguretat. Hi ha servei de socorrisme, Creu Roja, accés per a persones amb diversitat funcional, restaurants a prop, lavabos i llavapeus. Pots arribar a la platja fàcilment a peu, amb cotxe o amb autobús interurbà. La via més pròxima és l'Avinguda Enginyer Codorniu.

La platja de Babilònia guarda una història molt particular a les cases que acompanyen a la platja. Eixe xicotet barri es va consolidar a principis del segle XX i el seu nom prové d'un berenador al costat d'un pou d'aigua que es deia Casa Babilònia. Es va anar creant una colònia d'estiuejants: comerciants, liberals i treballadors de la indústria tèxtil i de calçat, que van ser un dels primers exemples de turisme sostenible que vivia en harmonia amb la resta de Guardamar del Segura.

# SERVEIS
Tourist Info Servicios WC Restaurante Playa Abierta Playa Virgen Lavapies Windsurf Acceso Persona Movilidad Reducida Cruz Roja Hoteles Parking Estado del Mar Pasarelas Mostra'n més Amaga