Ibi
Ibi
Ibi
Ibi
Ibi
Ibi
Ibi
Monument al Fester_Ibi
Monument a la tartana_ Ibi
Monument dels Geladors_Ibi
Ermita de San Miguel_Ibi
Ermita de San Pascual_Ibi
Ermita de Sant Vicent_Ibi
ibi

Blogs en video

Ibi és la destinació perfecta per al turisme o les escapades en família. Descobreix tot el que podràs gaudir en companyia dels reis de la casa!


Ibi és una destinació situada a la Vall del Joguet d’Alacant, una zona on es va desenvolupar la indústria joguetera de tal manera que les poblacions implicades van aconseguir fama mundial. Per això Ibi és la destinació perfecta per a un Nadal en família! I també és una ciutat amb història, patrimoni i paisatges naturals de gran bellesa. Vine a conéixer millor els seus encants!

Què veure a Ibi

Ibi es troba al costat del Parc Natural del Carrascal de la Font Roja, així que les rutes senderistes i BTT estan assegurades en un paisatge de gran bellesa i amb una biodiversitat sorprenent. Altres rutes que t'encantaran seran tant la que porta al seu Molí de Paper i els Llavadors com la que et connecta amb el Jardí Botànic i Estació Biològica de les Torretes. En aquest lloc podràs gaudir de jardins molt variats, un amfibiari i molt més. També pots incloure el Pou del Barber, el Patronat i les seues ermites de Sant Pasqual, Sant Vicent, San Miquel i Santa Llúcia.

Al nucli urbà d'Ibi no pots deixar de visitar el Museu Valencià del Joguet, on descobriràs com es fabricaven els joguets fa moltes dècades, i les eines que s'utilitzaven, o la Plaça de l'Església, on es troba l'Església de la Transfiguració del Senyor.

Les festes a Ibi són una cosa seriosa que no pots deixar de viure en alguna ocasió, per Nadal especialment, ja que té lloc una batalla de farina, ous i petards molt divertida, la festa dels Enfarinats. Les danses i indumentària tradicional també tenen el seu protagonisme a través d'uns personatges anomenats Tapats, que amaguen la seua cara darrere de la funda d'un coixí, i per descomptat la Cavalcada dels Reis Mags és tot un espectacle per a gaudir tingues l'edat que tingues. Ibi és una destinació plena de possibilitats, vine a descobrir-les!​​​​​​​

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Cases rurals
Albergs turístics
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes

Inspira't

Existeix un lloc on majors i xiquets puguen gaudir de la seua infància? Sí, deixa't sorprendre i endinsa't en la Ruta del Joguet.

Propostes de viatge

Publicacions