Galeria Multimèdia

Coneix un museu que recorre la història del joguet a Ibi a través del seu immens catàleg de peces.

La indústria del joguet ha sigut clau per al desenvolupament de la localitat alacantina d'Ibi, i el Museu Valencià del Joguet d'Ibi ret homenatge a la seua història. Ibi va ser reconegut a nivell mundial com a centre espanyol del joguet i si t'endinses en el museu descobriràs per què.

Aquest és un dels museus més visitats de la Comunitat Valenciana i es troba a les instal·lacions de la fàbrica dels Germans Payà, una de les més importants del sector jogueter a la ciutat. De fet, encara s'hi conserven maquinària, útils i eines amb les quals es van fabricar els primers joguets a principis del segle XX.

El Museu del Joguet d'Ibi, Alacant alberga 450 joguets de tota classe i procedència. Avions, vaixells, cotxes, trens, elements del món natural, rural i urbà, veuràs de tot! I et meravellarà observar algunes peces amb més d'un segle de vida, perfectament conservades perquè les puguem apreciar. A més de la Sala Permanent, hi ha una Sala Temporal amb exposicions noves que continuen sorprenent els assistents..

Visitar Museu del Joguet d'Ibi és un pla perfecte per a anar-hi en família; els més xicotets es quedaran fascinats en descobrir com jugaven els xiquets i xiquetes de fa dècades. Organitza la teua visita i gaudeix d'aquest museu que cuida i conserva el patrimoni local, fent-lo accessible a tothom.