L'Alfàs del Pi

L'Alfàs del Pi

Main image
WEBCAMS

Els seus orígens assenyalen a l'Alfàs del Pi com a nucli fortificat per a la defensa enfront dels atacs dels pirates barbarescos. La traducció de la seua denominació, terra sembrada, servix de mostra descriptiva del terme, caracteritzat per les seues zones residencials i per la seua concentrada activitat cultural. La platja, el far i el seu passeig marítim li atorguen un caràcter mediterrani, il·luminat pel seu famós festival de cine, que se celebra al juliol.


Com arribar:

La carretera N-332, creua el municipi i per l'autopista, AP-7, l 'eixida 65 Benidorm-Llevant és la més próxima.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Culminar l'any en una platja és trencar amb la tradició del típic sopar formal i de les habituals campanades. La proposta és celebrar l’any nou a l’arena i al costat del mar, gaudint de l'assolellat mediterrani.
image
El vi, a la província d'Alacant, té un gran impacte en la gastronomia local mediterrània. És la beguda que dona elegància i plaer als plats típics de la terra. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Vins d'Alacant s’encarrega de difondre l'enoturisme. Promou recórrer les rutes d'Alacant per a gaudir del paisatge de vinyes i visitar els seus cellers.
image
Amb més de 200 quilòmetres de costa, Alacant és una de les províncies espanyoles amb algunes de les millors platges de tot el Mediterrani. Dels milers de persones que les visiten cada estiu, moltes practiquen naturisme, una disciplina que permet una forma de viure en harmonia amb la naturalesa i caracteritzada pel nu.
image
És el xicotet Hollywood de la Comunitat Valenciana. La localitat alacantina de l'Alfàs del Pi presumeix de tenir, al costat de la platja de l'Albir, una passarel·la per als vianants en què llueixen les estreles del cinema espanyol. Aquest Passeig de la Fama emula al de Hollywood amb un paviment de mosaic que té gravats, en rajoles de pedra i bronze, els noms d'uns quants actors i actrius del star system patri.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions