WEBCAMS

Blogs en video

L’Alfàs del Pi és un lloc ple d'històries en les quals els pirates van tindre un gran protagonisme. Per què? En els seus orígens, aquesta destinació estava fortificada per a defensar-se dels atacs de corsaris barbarescos. Actualment, es caracteritza per ser una zona residencial i per la seua concentrada activitat cultural. A més, és molt curiós que gran part de la població siga estrangera i pertanga a 54 nacionalitats diferents. El sol, el Mediterrani i la seua localització van fer que s'enamoraren d'aquest lloc.

Què veure en l’Alfàs del Pi

El turisme ha sigut el principal motor de desenvolupament d'aquest meravellosa destinació de la Costa Blanca. Un lloc ple de cultura i envoltat de naturalesa perquè pugues desconnectar durant la teua estada.

Una manera de conéixer l'Alfàs del Pi és a través de les seues platges. La més coneguda, la platja de l’Albir, una platja de cudols poc massificada. Ideal, per tant, per a gaudir del Mediterrani en tota la seua essència. I, com saps, aquesta destinació acull més de 50 nacionalitats, raó per la qual aquesta localitat està germanada amb la ciutat d'Oslo. Tot un símbol de convivència i integració!

Però encara tens molt més per descobrir. Hi ha diverses cales amb molt d'encant i aigües cristal·lines on podràs bussejar i contemplar les meravelles que s'amaguen sota la mar. Tot això envoltat d'un paisatge privilegiat, el Parc Natural de la Serra Gelada. Aquestes muntanyes compten amb rutes senderistes per a endinsar-se en la naturalesa en estat pur i contemplar unes vistes que mai podràs oblidar.  

L’Alfàs del Pi és un lloc ple de cultura, la qual cosa es demostra cada mes de juliol amb el seu Festival Internacional de Cinema, on s'entreguen els premis Far de Plata. Un festival amb més de 20 edicions que, cada any, acull grans actors i actrius. L'Alfàs del Pi s'ha convertit en el xicotet Hollywood, amb passeig de les estreles inclòs! En aquest passeig podràs trobar les estreles commemoratives amb els noms de grans actors premiats. Està molt transitat per turistes i residents i s’hi solen celebrar esdeveniments i projeccions de cinema. A més, durant les nits d'estiu, es transforma en un mercat d'artesans.

Un altre dels monuments més visitats en aquesta càlida destinació és el Far de l’Albir, un far que en l'actualitat està abandonat però que pertany al Parc Natural de la Serra Gelada. Et recomanem que faces un agradable passeig fins a arribar-hi, ja que podràs veure, en les faldes del parc, unes antigues mines d'ocre a les quals es pot accedir amb molta precaució i calçat adequat.

L'Alfàs del Pi és una destinació amb molt d'encant i amb molt per descobrir. Vens a conéixer-lo?


Com arribar:

La carretera N-332, creua el municipi i per l'autopista, AP-7, l 'eixida 65 Benidorm-Llevant és la més próxima.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Propostes de viatge

Publicacions