Galeria Multimèdia

A través del Museu d'Arts i Oficis de Monòver podràs descobrir tot el patrimoni històric i cultural d'aquesta acollidora destinació.

En Monòver, les tradicions, la història i la cultura continuen més vives que mai. I una bona manera de conéixer el passat d'aquesta acollidora població de la Comunitat Valenciana és a través del seu Museu d'Arts i Oficis. Aquest edifici va ser fundat l'any 1969 per José María Román Amat i es tracta d'un gran monument a les labors i a l'artesania de generacions passades. Ací podràs trobar tot tipus d'objectes i de peces que van ser recollides i inventariades pel seu creador, donant com a resultat una de les col·leccions etnogràfiques més singulars de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d'un museu etnogràfic on podràs trobar des d'eines i utensilis d'agricultura i boteria fins a una col·lecció de pesos i mesures, telers, nombrosos documents històrics de la comarca, 18.000 partitures, 5.000 llibrets de teatre i maquetes d'edificis emblemàtics del municipi.

Gràcies a tot aquest llegat, podem apreciar la riquesa i la varietat del patrimoni cultural de Monòver. El pas dels anys, les diferents generacions i l'evolució d'aquest municipi ens ha deixat grans joies que podràs apreciar en aquest museu.