Galeria Multimèdia

Et proposem conéixer un monument que construeix una silueta molt especial enfront de la mar. Vine a descobrir-lo a Pilar de la Horadada!

La Torre Foradada a Pilar de la Horadada és una construcció destinada a la vigilància de la mar, construïda en el segle XVI. Es tracta d'una de les vistes més emblemàtiques d'aquest municipi alacantí! Ha sigut declarada Bé d'Interés Cultural i té una fesomia molt particular que la fa molt recognoscible.

La Torre Foradada té una forma tronc-cònica, amb planta en forma de cercle i construïda en maçoneria, a més té una altura de tres plantes i en la seua part superior encara es poden veure els seus merlets. Les fotos que aconseguiràs seran molt boniques!

Pots gaudir de la silueta de la Torre Foradada en una excursió a les increïbles platges del Port o El Conde, llocs fantàstics per a desconnectar al costat de la mar, ja que està situada entre ambdues. Segur que gaudeixes d'un bany i un passeig amb aquest monument de fons!

Per a completar la teua visita, et recomanem conéixer el seu Paratge Natural del Riu Sec, o gaudir del turisme cultural al seu Museu Municipal Arqueològic-Etnològic Gratiniano Baches! Hi podràs conéixer, amb d'objectes que han viatjat a través dels segles, les diferents cultures que han habitat l'actual Pilar de la Horadada. Una visita molt recomanada!