Galeria Multimèdia

Si busques una platja tranquil·la d'arena fina i envoltada de dunes, El Pinet a Santa Pola és el que necessites.

El Pinet és una platja de Santa Pola que està situada al costat del Parc Natural de les Salines de la localitat, al seu extrem sud-oest. El Parc Natural de les Salines és un aiguamoll de gran rellevància internacional, especialment útil per a les aus que la usen, i està format per explotacions salineres, tolles d'aigua dolça, terres de cultiu i zones de dunes i platges com El Pinet.

Aquesta platja té una amplària d'uns 26 metres i una longitud de 1,4 km aproximadament. Compta amb serveis i equipaments bàsics, ja que és considerada una platja natural i es vol protegir i preservar les seues característiques mediambientals.

A la platja El Pinet només es pot accedir a peu. És verge i en arribar-hi et sorprendràs per les increïbles vistes que t'ofereix a la Badia de Santa Pola. Molt a prop es troben les Salines de Bonmatí, construïdes a principis del segle XX, i també la Torre Guaita El Pinet, que creuava senyals amb el Castell-Fortalesa de Santa Pola o el de Guardamar.

Aquesta platja compta amb una ruta de senderisme en paral·lel a la riba que creua les dunes de Santa Pola i que t'animem a recórrer. També et convidem a descobrir altres platges de Santa Pola: la platja La Gola, a la qual pots accedir directament a peu des del Pinet, o la Platja de l'Ermita, que té un quiosquet obert en temporada alta. Les Cales de l'Aljub i les Cales de la Caserna també t'esperen perquè continues gaudint de la mar en una zona natural.

Més informació
Una altra informació

Zona de baño no controlada por la consejeria de medio ambiente

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 9001 ISO 14001
# SERVEIS
Playa Virgen Playa Abierta