Galeria Multimèdia

En aquesta xicoteta localitat són moltes les tradicions i els costums que han perdurat al llarg dels ayns. Vine a descubrir-les, perquè Tibi és també per a tu.

L'època nadalenca està plena d'esdeveniments com la rodà d'aixames el dia de Nit de Nadal i les Danses de Reis, que se celebren els dies 5, 6 i el següent cap de setmana. Més endavant, el 20 de gener arriba el Mig Any per a recordar-nos que falta mig any per a les festes patronals, on podem gaudir de la solta de les vaques i una ofrena de flors.

Durant la Setmana Santa destaquen les Enramaes, que deixen el poble decorat amb branques de pi i es celebra la Processó de la Trobada.

Amb la calor, arriben les festes patronals en honor a Santa Maria Magdalena. Se celebren del 20 al 25 de juliol des del segle XV. A més, el dia 21 té lloc la famosa Entrà de les vaques, que ha sigut declarada Festa d'Interés Turístic Local.

El penúltim cap de setmana d'octubre, arriba la Fira Tradicional d'Artesania i Oficis de Tibi, on es mostren les labors i productes típics.

Finalment, el dissabte més pròxim al 28 de novembre, es realitza la Romeria a la casa de la Pedrera per a commemorar la troballa de la Sagrada Forma Incorrupta i en honor al Nostre Senyor Trobat.


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial dels esdeveniments.