Galeria Multimèdia

Acosta't a la fantàstica Platja de la Mata a Torrevieja i gaudeix d'un lloc prop de la localitat, animat i amb molts serveis. No t'ho perdes!

La Platja de la Mata a Torrevieja, amb els seus més de dos quilòmetres de longitud, és la major de les d'aquesta localitat alacantina. A la Platja de la Mata a Torrevieja trobaràs un ambient molt animat, ja que es troba prop de la pròpia ciutat i també perquè s'hi pot arribar a peu per una còmoda senda per als vianants.

En aquesta platja no falta de res: hamaques i gandules, possibilitat de llogar modalitats nàutiques d'esbargiment, salvament, zones tant per a xiquets com per a practicar esport, i pràctics quiosquets on refrescar-te, i molt a prop pots triar entre una àmplia varietat de restaurants! I molt important: estem davant una platja que compta amb una àrea adaptada perquè siga quina siga la teua mobilitat, pugues accedir-hi, fins i tot pots sol·licitar bany assistit.

Molt prop de la Platja de la Mata està la Torre de l'Embarcador, declarada Bé d'Interés Comunitari i construïda en el segle XVI com a torre de defensa i també com a edifici dedicat a l'intercanvi comercial de la sal.

La Platja de la Mata, a més, compta amb una zona de vegetació i dunes en la qual s'ha aconseguit recuperar algunes espècies que estaven a punt de desaparéixer de la zona. Es tracta d'una platja genial que no has de perdre't!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava Accessible ISO 14001 ISO 9001
# SERVEIS
Hoteles Estado del Mar Windsurf Cruz Roja Lavapies Tourist Info Restaurante Bandera Azul Juegos Deportivos Servicios WC Parking Playa Abierta Playa Semi Urbana Pasarelas Mostra'n més Amaga