Galeria Multimèdia

Et parlem d'una bonica cala a Torrevieja que convertiràs en una de les teues favorites. Descobreix la cala de Cap Cervera!

La cala Cap Cervera a Torrevieja és el lloc perfecte per a passar una bona estona nadant en aigües cristal·lines o prenent el sol en la seua superfície que alterna arena i roca. Val la pena gaudir d'aquest racó de la costa d'aquesta localitat alacantina!

A més de ser un lloc de molt d'interés des del punt de vista històric, ja que diverses teories indiquen que aquest podria ser l'emplaçament en el qual es va situar el poblat originari de Torrevieja, és una platja plena d'atractius.

La cala Cap Cervera és accessible, i compta amb un bon nombre de serveis que la converteixen en una gran opció per a acostar-se al Mediterrani. De fet pots arribar-hi amb autobús i fins i tot a peu pel passeig marítim, una gran opció, encara que també hi trobaràs pàrquing per al teu cotxe!

El seu encant especial també es deu a les seues xicotetes cales de roca, perfectes per a passar una bona estona amb el tub i les ulleres a la recerca de peixos. I compta amb una escala que facilita l'accés en eixa zona més complicada!

Inclou la cala Cap Cervera en la teua visita a Torrevieja i inicia el teu contacte amb el Mediterrani en un lloc on fa un clima realment amable durant tot l'any. Et proposem fer una visita al Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevieja, on gaudir del birdwatching o albirament d'aus, per a després acabar la jornada amb un capbussó molt agradable en cala Cap Cervera. I per descomptat, no deixes de provar la increïble gastronomia d'aquesta zona, la teua escapada t'encantarà!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava ISO 14001 ISO 9001
# SERVEIS
Bandera Azul Accesible Parking Lavapies Acceso Persona Movilidad Reducida Cruz Roja Servicios WC Pasarelas