Galeria Multimèdia

Endinsa't en la història de Villena a través del seu barri antic. Un lloc que t'enamorarà.

L'origen de Villena és al seu castell, al voltant del qual es va desenvolupar el poblat àrab. Endinsar-se en el seu barri antic és fer un viatge al passat i descobrir la història que envolta aquesta acollidora destinació.

El poble de Villena es va estendre entorn de l'actual església de Santa Maria, la qual antigament era una mesquita. Amb el pas del temps, la ciutat cristiana va sorgir en les proximitats de l'actual església de Santiago. La imatge urbana de la Villena del segle XVIII és la d'una població allargada que ascendeix per un turó dominat per la torre de l'homenatge del seu castell.

Si vols descobrir-la amb més detall i perdre't pels carrers de Villena, pots fer la Ruta Modernista, que et permetrà conéixer una altra cara d'aquest municipi, la de finals del segle XIX i principis del XX. Descobriràs llocs emblemàtics com la seu de la Comparsa de Llauradors, la Casa Rocher o el Palau Selva.

I saps per què destaca aquesta localitat? Per la quantitat de rellotges solars que hi ha. Aquests elements són un clar exemple de la riquesa i la diversitat del patrimoni històric de Villena.

Descobreix la seua història a través del seu barri antic, dels seus carrers i de tots els seus monuments. Villena t'enamorarà.