Descobreix una fantàstica plaça de bous convertida en espai cultural amb una arquitectura sorprenent. Posa rumb a Villena!

La Plaza de Toros, Plaça de Bous de Villena és un dels emblemes d'aquesta localitat alacantina, un lloc en el qual segur que trobaràs algun espectacle al qual t'abellirà assistir! Es tracta d'una plaça construïda en els anys vint del segle XX, amb un estil neomudèjar propi de l'època. A la Plaça de Bous de Villena s'han donat cita personatges tan rellevants com el propi Ernest Hemingway, sens dubte ha viscut anys de gran afluència de públic! Després d'aquestes dècades d'èxit, la Plaça de Bous de Villena va viure un cert abandó que es va saldar amb una gran reforma en 2011, quan es va construir la seua magnífica coberta en forma de cúpula. A partir d'eixe moment la Plaça de Bous de Villena es converteix en un espai on tot tipus d'espectacles es donen cita!

A més de consultar la programació de la Plaça de Bous, inclou en els teus plans a Villena una visita al Castell de la Talaia o dels Pacheco, una magnífica fortalesa àrab. Gaudeix d'aquesta destinació i dels seus monuments!