Ares del Maestrat
Ares del Maestrat
Ares del Maestrat
Ares del Maestrat
Ares del Maestrat

Blogs en video

La Comunitat Valenciana amaga llocs tant acollidors com encantadors. Un d'aquests racons es troba a l’interior de la província de Castelló, concretament a l’Alt Maestrat. Es tracta d'Ares del Maestrat, un d'eixos pobles on el temps es deté i et concedeix l'oportunitat d'assaborir cada instant i cada experiència. 

En família, en parella o amb amics, et convidem a descobrir Ares del Maestrat, un xicotet racó on regna la pau, la tranquil·litat, la història i la naturalesa. Quatre pilars fonamentals que enamoren i entusiasmen a cadascun dels seus visitants. Acompanya'ns en aquest viatge tan especial!

Què veure en Ares del Maestrat

Ares del Maestrat descansa sobre una imponent elevació rocosa, en la qual es troben les restes del seu històric castell. Des de les altures d'aquesta muntanya podreu gaudir d'unes magnífiques vistes amb les quals descobrir l'encant del Maestrat i del paisatge muntanyenc de la província de Castelló. 

Compta amb una població que no arriba als dos-cents habitants i el centre neuràlgic del poble el trobareu a la seua Plaça Major. Des d'ací comença un recorregut amb el qual descobrir els llocs més emblemàtics del municipi com, per exemple, l'antiga llotja, que encara manté els seus arcs gòtics-mudèjars del segle XIV.

En un passeig per Ares del Maestrat no pot faltar una visita a l'Església Parroquial de l'Assumpció, la seua façana barroca vos sorprendrà. També vos resultarà molt curiós que el campanar d'aquest edifici tinga menys altura que la pròpia església. Si continueu el vostre recorregut per Ares del Maestrat, prompte descobrireu el seu ajuntament que, al seu interior, conserva i alberga l'antiga presó del poble.

Després d'aquest complet recorregut, vos proposem que completeu aquesta experiència castellonenca i vos endinseu en la gastronomia més típica de la zona. Vos recomanem que proveu l'olla, un dels plats més tradicionals d’Ares del Maestrat.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Cases rurals
Hotels
Experiències
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
Descobreix la gran empremta que ha deixat l'art rupestre llevantí al llarg de la nostra història.

Publicacions