Artana

Artana

Main image
Blogs en video
La localitat d'Artana està considerada la “porta al Parc Natural de la Serra d’Espadà”. Envoltada de muntanyes, boscos de pins i emblemàtiques fonts t'espera aquesta joia de la província de Castelló, situada a la comarca la Plana Baixa. Si t'apassiona el senderisme i la naturalesa, Artana és la teua destinació.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Festes

Inspira't

image
Situat al sud-oest de la província de Castelló, als últims contraforts del sistema Ibèric, es troba el Parc Natural de la Serra d’Espadà, el segon espai natural protegit més extens de la Comunitat Valenciana.
image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
La recepta que hui et portem és típica de les comarca de la Plana, a la província de Castelló, encara que pots trobar aquesta olla a tota la Comunitat Valenciana. És un plat tradicional que et traslladarà a la cuina de l'àvia de la teua infància, en resum, a una gastronomia en què prevalen els productes senzills i de qualitat.

Notícies

Publicacions