La Cova dels Aragonesos

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix els paisatges que s'amaguen a Atzeneta del Maestrat a través de les seues rutes senderistes.

Visitar Atzeneta del Maestrat és tot un luxe per als amants de la naturalesa. Existeixen diferents rutes senderistes per a descobrir els preciosos paisatges que té aquesta destinació.

Una d'elles porta a la La Cova dels Aragonesos, una cavitat de dos metres de recorregut en planta, envoltada d'un preciós paisatge càrstic i flanquejada pel Barranc del Regall i el Badall de la Roca, un entorn que descobrim amb aquesta ruta.

La Cova dels Aragonesos té un gran valor natural i històricament s'utilitzava per a guardar el ramat durant la transhumància des d'Aragó.

Fer una passejada o calçar-se unes esportives adequades i fer aquesta meravellosa ruta senderista és un bon pla per a descobrir el que amaga Atzeneta del Maestrat.

I després d'una bona ruta senderista i de descobrir els encants que té aquest poble de l'interior de Castelló, és moment de gaudir de la seua gastronomia. Atzeneta del Maestrat té una rica tradició culinària, els seus bars ofereixen deliciosos plats de corder del Maestrat o els embotits d'Atzeneta del Maestrat. I tot acompanyat dels millors dolços de la localitat. Una oportunitat de gaudir d'una delícia!