Galeria Multimèdia

Naturalesa en estat pur, un gran patrimoni històric i unes vistes increïbles del Mediterrani. Descobreix el Parc Natural del Desert de les Palmes.

El Parc Natural del Desert de les Palmes és una autèntica fita paisatgística de la Plana que s'estén pels termes de Benicàssim, Borriol, Castelló de la Plana, Orpesa y La Pobla Tornesa.

Aquesta regió muntanyenca litoral discorre paral·lela a la costa i té abundants crestes i penyes. Gràcies a la seua localització geogràfica, són molts els que acudeixen a aquest parc per a gaudir de la naturalesa, caminar i observar la riquesa històrica i patrimonial. Però, vols saber d'on ve aquest nom?

Tot es remunta a quan els Carmelites descalços habitaven aquesta zona. La van anomenar "desert" perquè era un lloc solitari i allunyat de la població al qual ells es retiraven per a dedicar-se a la contemplació i l'oració. I com en aquesta zona abundaven els margallons, el parc va passar a denominar-se Desert de les Palmes. Curiós, veritat?

El Parc Natural del Desert de les Palmes és un lloc espectacular per als amants del senderisme, ciclisme i, en definitiva, de la naturalesa. Existeixen nombroses rutes que et portaran a llocs amb molt d'encant, com les Agulles de Santa Àgueda. Però, si eres dels que prefereix arribar al cim i coronar el punt més alt, pots triar entre la Mola del Morico, de 694 metres, i el Bartolo, de 729. Des d'ací, podràs contemplar les meravelloses perspectives que els seus dos pics ofereixen del litoral i sentiràs la immensitat del Mediterrani sota els teus peus.

Més informació
TIPUS

Parcs naturals