Jardín del Papagayo

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix el món dels papagais des de dins i aprén-ho tot sobre aquestes magnífiques aus.

Més informació

Preu

+info

TIPUS

Espais naturals

Entre Peníscola i Benicarló trobaràs tot un paradís d'aus exòtiques. El Jardín del Papagayo és un zoo amb àmplies voladores on podràs passejar entre tucans, cotorres i, també, cangurs d'Austràlia.

Un lloc on hi ha més de 50 espècies diferents de papagais, en un jardí subtropical de gran valor biològic. A més, s'hi pot jugar amb els lloros, acariciar-los i alimentar-los. Encara que una de les majors atraccions són els divertits xous protagonitzats per aquestes aus.

Per als més curiosos, sabeu com són els bebés lloros? Al Jardín del Papagayo podràs observar les primeres evolucions d'aquests bebés en les incubadores. És una cosa meravellosa!

Per a completar la teua experiència, aquest zoo compta amb una àrea dedicada als rèptils, on també podràs interactuar amb ells. Si desitges passar el dia en aquest lloc, tindràs a la teua disposició terrasses per a descansar, una àrea infantil per als més xicotets i diferents serveis de restauració.

Al Jardín del Papagayo podràs viure una experiència inoblidable amb tota la família i aprendre sobre les aus en un entorn privilegiat.