Multimèdia Gallery 

Descobreix un racó de Castelló de la Plana en el qual desconnectar de la gran ciutat. Fes llargs passejos, gaudeix de l'entorn i perd-te al Parc Rafalafena.

Si recorrem Castelló de la Plana, podem trobar alguns racons en els quals gaudir de la tranquil·litat i desconnectar de la bullícia de la gran ciutat. Un d'eixos llocs està en l'avinguda del Lledó: allí t'espera el Parc Rafalafena.

Aquest és l'únic parc de la ciutat que es caracteritza per ser un recinte tancat. Una vegada hi entres, podràs trobar al voltant de 150 espècies diferents d'arbres, com l'àlber, el xiprer, el taronger amarg, la palmera datilera o l'alzina, entre d'altres.

El Parc Rafalafena compta amb diferents espais, entre els quals destaquen el seu palmerar, el gran estany i una àmplia zona de jocs amb gronxadors perquè els més xicotets puguen jugar durant hores i hores.

A més, si eres dels que vol fer llargs passejos, aquest és un lloc ideal per a perdre't. Sens dubte, és una manera de desconnectar i gaudir d'un entorn envoltat de centenars d'arbres. El parc també disposa de bancs al llarg del seu camí perquè pugues fer una parada i descansar i, fins i tot, prendre't algun refresc a la terrassa de la cafeteria.

Camina, relaxa't i deixa que els més xicotets es divertisquen. El Parc Rafalafena és el teu lloc.

Més informació
TIPUS

Jardins