Galeria Multimèdia

Unes festes populars en les quals Castelló de la Plana s'ompli de vida, diversió, tradició i bons moments durant nou dies. Coneix La Magdalena!

Les festes de la Magdalena són un homenatge a les tradicions i els orígens de Castelló de la Plana. Per això, es reviuen, cada any, actes com la Romeria de les Canyes, el Pregó, la Desfilada de Penitents o la Desfilada de Gaiates, entre d'altres. Unes cites que, sens dubte, reafirmen aquest lloc com a poble i mantenen l'essència de les seues arrels en una festa diferent i especial.

A més dels actes més tradicionals, s'hi sumen altres lúdics que, en conjunt, regalen uns dies de celebració incomparables i extraordinaris. Concerts, mascletaes, castells de focs artificials, actuacions en directe, animació per als més xicotets... Amb tot, Castelló de la Plana s'ompli de llum, color, alegria i il·lusió en cadascun dels seus carrers.

Vine a gaudir d'uns dies carregats d'emoció i diversió i sent-te un més. La cultura d'aquesta ciutat té molt per explicar-te! Deixa't sorprendre.


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació
Horari

Tercer sábado de Cuaresma

Data d'inici

02/03/2024

Data finalització

10/03/2024

Tipus d'interès

Interés turístic internacional