Galeria Multimèdia

Una típica casa senyorial del segle XVIII acull el Museu de la Ciutat de Castelló. Un recorregut per les seues tres plantes per a conéixer els oficis tradicionals i els costums dels castellonencs.
Més informació
Època

S. XVIII

El Museu de la Ciutat de Castelló de Castelló de la Plana és una invitació a descobrir els oficis tradicionals i representatius. Un recorregut que ens farà endinsar-nos en els costums, tradicions i cultura dels castellonencs.

Una casa senyorial del segle XVIII acull el museu, dividit en tres zones diferenciades. En la primera i segona planta podem trobar una selecció de diversos oficis, tant de camp com de ciutat, així com els objectes per a exercir-los. La tercera planta està dedicada als vestits típics que portaven els castellonencs en el passat. A més, trobaràs algunes sales amb exposicions temporals sobre la cultura de Castelló de la Plana.

Amb un passeig pels carrers d'aquesta ciutat i la visita al museu podràs endinsar-te en les arrels i costums dels seus habitants. Castelló de la Plana et convida a submergir-te en la seua història i gaudir d'un agradable passeig.