Inicia la teua visita a Jérica en aquest interessant temple, i gaudeix d'una escapada plena d'art i patrimoni.

La Iglesia del Cristo de la Sangre, L'Església del Crist de la Sang a Jérica probablement té el seu origen en l'antiga Església de Sant Jordi, de la qual es coneix alguna dada del segle XIV, i que al seu torn degué erigir-se sobre una antiga mesquita àrab. Parlem d'un temple que va ser construït en estil barroc, amb planta rectangular i una única nau i l'aspecte actual de la qual es deu a una reforma posterior, realitzada en el XVII i XVIII en estil neoclàssic.

De l'existència d'aquest temple es té una primera notícia gràcies al document "Informe de la Diòcesi de Segorbe en 1656", i juntament amb altres enclavaments de gran valor patrimonial i carregats d'història, enriqueix la visita a aquesta magnífica ciutat.

Si et preguntes què veure a Jérica, a més de visitar aquesta preciosa L'Església del Crist de la Sang, et convidem a descobrir el seu sorprenent campanar gòtic i manierista mudèjar, conegut com a Torre de l'Alcúdia, o a fer-te una gran foto al seu Arc de l'Hospital, d'estil gòtic militar i que formava part d'un antic hospital per a persones sense recursos. Tot el seu nucli urbà està ple de punts d'interés que no has de perdre't. Una altra opció molt interessant que fer si estàs a Jérica és pujar al recinte del seu castell, o acostar-te a l'entorn natural de la Vuelta de la Hoz. I per a acabar, no te'n pots anar sense provar el deliciós pastís xericà, una delícia que combina cruixent pasta fullada, crema de llima, cremosa merenga i que es remata amb una fina capa de xocolate. Descobreix tot el que Jérica té per a oferir-te!

Més informació
Horari

Horario de culto