Descobreix el patrimoni que amaga Jérica fent un agradable passeig pels seus carrers fins a arribar al nucli urbà.

Jérica és un encantador poble de la comarca de l'Alt Palància, a Castelló. Per a gaudir-ho, cal recórrer els seus carrers, perdre's entre la seua gent i descobrir tot el patrimoni que amaga el seu centre històric.

Jérica és una destinació molt pintoresca on es conserven perfectament les restes de la seua arquitectura defensiva, els edificis religiosos i interessants mostres de l'arquitectura popular.

En el seu centre històric destaquen la Font de Santa Àgueda, que és la més cèntrica de la població i data del segle XVIII, o els arcs de la Rocha de l'Hospital. A més, també podràs contemplar torrasses i portals d'un dels tres cinturons de les muralles que et transportaran en el temps.

Gaudir d'un agradable passeig per aquesta destinació de l'interior de Castelló és tot un luxe per als seus visitants. A més, compta amb meravelloses rutes senderistes, com la Vuelta de la Hoz, perquè pugues sentir la naturalesa en estat pur o degustar els millors plats tradicionals. Història, cultura, gastronomia, tradició… Una forma diferent de conéixer els secrets de Jérica.