WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Situat a la comarca del Alto Palancia, Jérica és un d'eixos pobles amb encant que t'atrapa des del primer moment i et fa sentir part de la seua gent i de les seues tradicions. És un poble ple de vida i de bellesa. Un lloc que val la pena visitar i gaudir. Endinsa-t'hi amb nosaltres!

La història ha deixat una gran empremta en l'arquitectura, als carrers i a les construccions de la població, convertint el seu barri antic en Bé d'Interés Cultural (BIC). El paisatge rocós mateix ha format al seu voltant un precipici quasi inaccessible que actua de muralla natural de la part alta del castell.

Què veure a Jérica

Podem dir que la Torre Mudèjar de les Campanes és l'edifici més emblemàtic del municipi. Es tracta de l'única torre d'estil mudèjar que hi ha a la Comunitat Valenciana. Se situa a la muntanya que envolta Jérica, dominant tota la població des de dalt.

Per endinsar-se en Jérica cal perdre's pels seus carrers. Són tan autèntics que cadascun té un encant particular: estrets, empinats, acolorits, de pedra o plens de flors. Estem segurs que t'enamoraran des del primer pas.

Què fer a Jérica

Tot gran viatge comporta una aventura. En aquest cas, pot ser una aventura en família, en plena naturalesa i seguint el llit del riu Palància. Et proposem que descobrisques la Vuelta de la Hoz, un paratge natural que discorre pel mateix riu, entre la penya Tajada i el vessant de les coves de Los Herreros. Es tracta d'un recorregut molt agradable, amb el qual gaudir en família d'un dels paisatges més increïbles del Alto Palancia i sentir molt a prop la pau i la bellesa de la naturalesa.

Et convidem a continuar el viatge i a submergir-te en Jérica, un dels tresors que amaga l'interior de la Comunitat Valenciana.

Descobreix-ne més a la Tourist Info Jérica

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams
Zones d'interior

Inspira't

Endinsa't en una ruta per a viatjar per diversos segles de la nostra història i visita els monuments més singulars de la Ruta del Grial fins a arribar a la desitjada relíquia.
Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!

Propostes de viatge

Publicacions