Les Coves de Vinromà

Les Coves de Vinromà

Main image
Aquesta és una destinació per als amants de la hisṭria i de l'art: les pintures rupestres que formen part de l'espai natural de la Valltorta, la Moreria i els molins hidràulics amb segles, la casa senyorial Boix Molliner i la font de Company són, entre altres monuments i museus, llocs que has de conéixer.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana amaga autèntics tresors. Des de la casa més estreta fins a l'hotel més alt d'Europa. Deixa eixir la teua versió més curiosa i descobreix aquestes destinacions que et deixaran sense paraules!
image
Descobreix la gran empremta que ha deixat l'art rupestre llevantí al llarg de la nostra història.
image
La primera manifestació artística de la humanitat té un dels seus millors exponents en terres llevantines. En concret, la província de Castelló alberga un conjunt de coves i parets amb pintures rupestres que es remunten fins a 7.000 anys abans de Crist. Abrics tan fascinants com la Valltorta formen part de l'anomenat arc rupestre llevantí, catalogat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
image
La recepta que hui et portem és típica de les comarca de la Plana, a la província de Castelló, encara que pots trobar aquesta olla a tota la Comunitat Valenciana. És un plat tradicional que et traslladarà a la cuina de l'àvia de la teua infància, en resum, a una gastronomia en què prevalen els productes senzills i de qualitat.

Notícies

Publicacions