Galeria Multimèdia

Acosta't a Moncofa i banya't en les aigües de l'Estanyol, una tranquil·la platja ideal per a la pesca.

La platja l'Estanyol de Moncofa es troba a l'extrem sud del municipi, prop de Xilxes, i té una extensió d'uns 900 metres de llarg per 30 metres d'ample. Aquesta platja està composta per una mescla d'arena i grava i és semiurbana; perfecta per a estar en contacte amb la naturalesa, relaxar-se i desconnectar en un entorn privilegiat.

Si ens passegem per la platja de l'Estanyol trobarem residus de les antigues marjaleries amb el llac de l'Estanyol, que dona nom a la platja. Hi ha microreserves de flora i àrees d'interés natural que confereixen un encant especial a aquest lloc; a més, és perfecte per a la pesca al rall i la pesca amb llançadora.

És una platja amb qualitat en els seus serveis i el bon manteniment de la zona. Té un passeig marítim pel qual recórrer la platja i gaudir del bonic paisatge; a prop trobaràs ofertes de restauració per a xuplar-se els dits! I si et preguntes com arribar a la platja de l'Estanyol, amb cotxe és molt fàcil: la carretera més pròxima és la N-340.

Per a aprofitar la visita a Moncofa, pots descobrir altres platges de la localitat, com per exemple la platja de Masbó. És d'una bellesa sense igual i amb el seu paisatge de palmeres i tamarindes conquista a tots els banyistes.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava ISO 14001 Q ICTE Calidad ISO 9001
# SERVEIS
Windsurf Camping Playa Virgen Parking Playa Abierta Vela