Multimèdia Gallery 

Acosta't a aquesta platja a la part nord del litoral de Moncofa. Les seues xicotetes cales t'encantaran.

La platja de Pedraroja en Moncofa es diu així pel cudol de color brunenc i suau que antigament es trobava a la part nord del litoral de la localitat. Hui dia Pedraroja s'ha convertit en una de les platges favorites de moncofinss i visitants, que gaudeixen d'una de les zones més tranquil·les i millor dotades a nivell de serveis.

Aquesta platja està composta per tres platgetes que, a més, formen xicotetes cales al nord de les esculleres. Té uns 500 metres de longitud per 40 metres d'amplitud; és una platja principalment de grava combinada amb arena, que s'aprecia sobretot en el fons de la mar ja que les aigües presenten un aspecte cristal·lí.

Hi trobaràs, a més de zones de vigilància i socorrisme per a banyar-te de manera segura, zones esportives i zones infantils en les quals divertir-se i practicar activitats aquàtiques. El port esportiu més pròxim és el de Borriana, a 8 km.

La carretera més pròxima des de la qual accedir amb cotxe és la N-340. Moncofa és reconeguda per l'excel·lent qualitat de les seues platges; no sols la de Pedraroja, també altres com la del Grau, L'Estanyol i Masbó. Totes elles han renovat el seu certificat de bandera blava i són el millor reclam per a visitar la localitat a l'estiu, quan l'aigua de la mar brilla més que mai. Si t'acostes a Moncofa et convidem també a visitar la seua muralla, Bé d'Interés Cultural; la torre guaita de Beniesma o l'església parroquial. El patrimoni històric de Moncofa mereix molt la pena.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Accessible ISO 14001 Bandera Blava Q ICTE Calidad ISO 9001
# SERVEIS
Juegos Lúdicos Pasarelas Acceso Persona Movilidad Reducida Arena Gruesa Cruz Roja Estado del Mar Chiringuito Lavapies Juegos Deportivos Parking Playa Semi Urbana Bandera Azul Facil Acceso Parada Autobús Vigilancia Marítima Playa Abierta Camping Paseo Marítimo Servicios WC Accesible Arena Fina Mostra'n més Amaga