Galeria Multimèdia

Acosta't a aquesta platja a la part nord del litoral de Moncofa. Les seues xicotetes cales t'encantaran.

La platja de Pedraroja en Moncofa es diu així pel cudol de color brunenc i suau que antigament es trobava a la part nord del litoral de la localitat. Hui dia Pedraroja s'ha convertit en una de les platges favorites de moncofinss i visitants, que gaudeixen d'una de les zones més tranquil·les i millor dotades a nivell de serveis.

Aquesta platja està composta per tres platgetes que, a més, formen xicotetes cales al nord de les esculleres. Té uns 500 metres de longitud per 40 metres d'amplitud; és una platja principalment de grava combinada amb arena, que s'aprecia sobretot en el fons de la mar ja que les aigües presenten un aspecte cristal·lí.

Hi trobaràs, a més de zones de vigilància i socorrisme per a banyar-te de manera segura, zones esportives i zones infantils en les quals divertir-se i practicar activitats aquàtiques. El port esportiu més pròxim és el de Borriana, a 8 km.

La carretera més pròxima des de la qual accedir amb cotxe és la N-340. Moncofa és reconeguda per l'excel·lent qualitat de les seues platges; no sols la de Pedraroja, també altres com la del Grau, L'Estanyol i Masbó. Totes elles han renovat el seu certificat de bandera blava i són el millor reclam per a visitar la localitat a l'estiu, quan l'aigua de la mar brilla més que mai. Si t'acostes a Moncofa et convidem també a visitar la seua muralla, Bé d'Interés Cultural; la torre guaita de Beniesma o l'església parroquial. El patrimoni històric de Moncofa mereix molt la pena.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 Bandera Blava ISO 9001 Q ICTE Calidad Accessible
# SERVEIS
Lavapies Paseo Marítimo Servicios WC Juegos Lúdicos Playa Semi Urbana Acceso Persona Movilidad Reducida Parking Facil Acceso Vigilancia Marítima Accesible Estado del Mar Bandera Azul Chiringuito Juegos Deportivos Arena Gruesa Camping Parada Autobús Playa Abierta Pasarelas Cruz Roja Arena Fina Mostra'n més Amaga