Multimèdia Gallery 

Morella acull un festival especialitzat en el patrimoni musical dels segles X a XVI. Vine a descobrir-ho en aquesta ciutat monumental!
Més informació
Data d'inici

19/07/2024

Data finalització

25/07/2024

Acostar-se a Morella sempre és una bona idea, i molt més si et disposes a assistir a l'Early Music Morella! Aquest festival de música tradicional, medieval i renaixentista té com a eix el patrimoni musical dels segles X a XVI. Capella de Ministrers, música d'orgue, danses tradicionals, cançoners del segle XV, música coral, grans cantants i, per a acabar, una representació realment interessant, la de la Dansa de la Mort.

Aquesta edició aconseguirà reunir 12 concerts i trobades, com Capella de Ministrers, Fringe EMM, Bureo. Del Renacimiento al Barroco, Cancionero de Palacio, i molts més. També hi haurà conferències i debats. A més, en paral·lel s'organitzen activitats formatives com classes de Ioga, jam sessions, i fins i tot una trobada de programadors europeus. Planeja la teua escapada a la sempre interessant Morella i gaudeix de tot el que té per a oferir!


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

# Disponibilitat
Tot l’any
Tipus agenda

Música