Multimèdia Gallery 

Descobreix unes pintures rupestres que són Patrimoni de la Humanitat.

Si t'apassiona l'art prehistòric i vols observar-lo de prop, a la comarca dels Ports tens una visita imprescindible. Es tracta de les pintures rupestres de Morella la Vella, les quals formen part de l'art rupestre de l'arc mediterrani, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco en 1998.

Morella la Vella es troba a uns 6 quilòmetres de la Morella actual, a la masia de Morella la Vella, la qual va ser bressol dels primers pobladors d'aquestes terres. Què trobaràs si t'hi acostes? Doncs podràs veure escenes de caça i representacions de tipus esquemàtic situades en un abric des del qual també contemplaràs increïbles vistes al paisatge de la zona, replet de naturalesa.

Veuràs diverses figures d'estil realista en les quals la cabra és la protagonista. Aquestes pintures rupestres a Morella es reparteixen en diverses coves, com les coves del Barranquet, del Llepús, la Coveta de la Cornisa i les galeries Alta i del Roure. Algunes d'elles es poden visitar, i de fet s'organitzen visites guiades gratuïtes en caps de setmana i festius. Contacta amb l'Oficina de Turisme de Morella per a més informació; aprofita l'oportunitat i aprecia l'art rupestre de la Comunitat Valenciana que ha sobreviscut al pas del temps i segueix ací amb nosaltres!