Galeria Multimèdia

Descobreix una platja formada per cales on relaxar-se i gaudir de l'entorn natural.

Orpesa compta amb 12 quilòmetres de costa i una àmplia varietat de platges i cales per a gaudir del Mediterrani amb els millors serveis. Si t'agraden les platges naturals en un entorn agrest, et recomanem visitar la Platja de La Renegà.

Aquesta platja té una longitud de 1.270 metres i una amplària mitjana d'uns 3 metres. Està formada per diverses cales d'arena i roca envoltades d'una abundant vegetació que les protegeix i aporta una aura màgica al lloc. El grau d'ocupació a La Renegà és baix, i l'onatge moderat i poc profund: un racó ideal per a desconnectar de la rutina, prendre el sol enfront de la mar i donar-se un bany (les condicions són excel·lents!).

La Renegà compta amb diversos distintius de qualitat com a Q de Qualitur i ISO 14001, que demostren el bon manteniment de la platja. Les frondoses pinedes arriben fins a quasi la vora, i les roques de les cales estan esculpides per l'acció del vent i l'aigua; el paisatge és increïble i només per això val la pena la visita!

Si et preguntes com arribar a la platja de La Renegà, pots fer-ho amb cotxe o caminant per la Via Verda de la Mar, l'antic traçat del tren. Gaudeix d'un dia d'oci en unes cales acollidores i tranquil·les a la província de Castelló a les quals segur que voldràs tornar.

Més informació
Una altra informació

Zona de bany no controlada per la conselleria de medi ambient

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001
# SERVEIS
Restaurante Playa Virgen Playa Abierta Arena Gruesa
#CARACTERÍSTIQUES