Galeria Multimèdia

Visita Segorbe i admira les seues muralles de l'època medieval.

Al Turó de Sopeña de Segorbe trobaràs les restes del Castell de l'Estrela: hui dia es conserven algunes parts de l'última reconstrucció, que va tindre lloc en el segle XIX. És un lloc perfecte per a fer un passeig; hi han crescut pins que donen a la zona un ambient molt més acollidor. Et permet gaudir de les vistes i resguardar-te del sol amb l'ombra dels arbres.

Segorbe va ser en el passat una ciutat emmurallada amb un imponent castell, que es va anar desmantellant per a usar la seua pedra en la construcció de la Catedral o l'Antic Hospital. Hui podem admirar el que queda del seu passat i recórrer un quilòmetre de muralles medievals que parteixen des del castell al centre històric.

La muralla de Segorbe que es conserva pertany al traçat del segle XIV i podràs trobar-la al Carrer Argent. Allí veuràs un arrabà que emmarca els arcs del Portal de l'Argent, del segle XI. Es tracta de l'antiga porta d'entrada a la ciutat.

La resta del traçat de les muralles continuava pel Carrer de Colón i Plaza de la Cova Santa, el Carrer Tirador i la Plaça de les Ànimes fins a arribar al Castell. Fes un passeig per Segorbe, Castelló, i descobreix a través de les restes de les seues muralles i castell la història d'un municipi que va ser llar de ducs, guerrers i i reis moros. Admira el patrimoni local i submergeix-t'hi. T'encantarà!

Més informació
Horari

No tiene horario