Galeria Multimèdia

Et proposem una visita a Segorbe sota terra, on descobriràs part del patrimoni i la història d'aquesta ciutat monumental. No te la perdes!
Més informació
Època

Todo el año

El Centre d'Interpretació de les Criptes de la Catedral de Segorbe ens porta a visitar un espai que s'amaga sota el claustre d'aquest esplèndid temple del segle XIII. Les criptes de la catedral daten del XIII i XIV i en l'actualitat es poden visitar quatre sales que s'han sotmés a restauració, amb diverses exposicions d'interés per a tot el que vulga acostar-s'hi.

Podràs recórrer tota la cronologia de la Diòcesi de Segorbe i conéixer com va créixer o quins van ser els principals espais d'aquest domini, i fins i tot conéixer com tractava la societat al llarg dels segles els ritus, fins i tot balls, relacionats amb la mort. De fet, les criptes de la Catedral de Segorbe han sigut, històricament, el lloc de repòs de personatges il·lustres sogorbins.

S'ha intentat també reconstruir una cripta i els seus sepulcres per a mostrar al públic com eren les capelles funeràries i afegir la mirada medieval al fenomen de la mort, a través d'una narrativa creada per un vell monjo. Un plantejament realment interessant!

Amb aquesta visita a Segorbe pots completar una visita realment interessant que comence per la pròpia catedral i continue pel barri antic de la ciutat. Comptes, així mateix, amb interessants museus, com el de l'oli o l'arqueològic i etnològic. L'aqüeducte, les torres i la muralla són realment atractius i no has de perdre-te'ls, i seguint les muralles cap a la vall del Palància, gaudiràs d'unes increïbles vistes. Anota tots aquests punts d'interés!