Multimèdia Gallery 

El Carnestoltes de Vinaròs ha aconseguit els 3.000 participants i més de 30 comparses, així que fes-te una idea del desplegament festiu que pot suposar. Necessites comprovar-ho per tu mateix!

La Costa de la Flor del Taronger també és escenari de carnestoltes multitudinaris, com el de Vinaròs. Allí, el Rei Carnestoltes dirigeix a més de 30 comparses en un desplegament de vitalitat i celebració que sempre precedeix a la Quaresma.

Aquestes festes, declarades d'Interés Turístic Autonòmic, es gaudeixen durant 11 dies i es deixen sentir especialment en el cap de setmana, en el qual les disfresses i la música són els protagonistes i on es proporcionen experiències i activitats a tots els grups d'edat.

Són especialment divertides la Nit del Pijama i la Batalla de Farina, excuses perfectes per a deixar anar el nostre esperit més lúdic i deixar-nos portar.

A més es nomenen reines del Carnestoltes, es fan propostes gastronòmiques, esportives i culturals, es premia la labor de les comparses amb corbatins i es trauen al carrer impressionants carrosses. Tota una manera de celebrar aquesta època del calendari a través de tradicions alegres i dirigides a tots els públics.


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

23/04/2022

Data finalització

09/05/2022

Tipus d'interès

Interés turístic autonòmic