Multimèdia Gallery 

La Casa d'Àngel Giner a Vinaròs és un exemple de modernisme de principis del segle XX. Només per la seua façana ja val la pena la visita.

La Casa d'Àngel Giner és una representació perfecta del que va suposar l'estil arquitectònic modernista a Vinaròs. Aquest estil es va desenvolupar entre finals del segle XIX i principis del XX, just quan es va construir aquesta senyorial casa.

La seua façana elegant però exuberant i colorista alhora reflecteix la idiosincràsia burgesa i liberal de l'època. L'edifici té tres plantes incloent la baixa, que s'usa per a fins comercials; les dos superiors són d'origen residencial. Un element molt característic de l'habitatge és el mirador en cantonada el·líptica que dona a la Plaça Parroquial. Aquest mirador està format per una torre semiexempta de base el·líptica que culminava amb una cúpula de teulada metàlica que hui ha desaparegut.

És el mirador el que defineix l'eix principal de l'edifici i, just davall d'ell, trobem la porta d'accés principal. Per fora, si mirem la façana, gaudirem també de l'anagrama de la casa, amb dos àngels, i uns preciosos detalls florals als balcons de ferro colat.

A l'interior de la casa trobem una botiga que conserva intacta l'estructura original i les baranes de l'entresolat. Al voltant de la Casa d'Àngel Giner també tens molt a visitar: davant trobaràs l'Església de la Mare de Déu de l'Assumpció i a pocs minuts el passeig marítim de la ciutat. Visita Vinaròs i gaudeix de tot el que et pot oferir!