en directo
Vinaròs
27ºC Hui
Despejado Max. 31º Min. 27º
4, 11/08/2022
5
Despejado Max. 32º Min. 24º
6
Despejado Max. 33º Min. 23º

Què veus?

La webcam de Vinaròs mostra la platja del Fortí, una de les més destacades de la seua costa, que alterna xicotetes cales amb grans platges on oneja la bandera blava europea. La platja del Clot, la del Riu Sénia o la cala de les Llanetes són alguns dels racons que alberga la meravellosa costa d'aquesta població.

Aquest municipi costaner de Castelló, situat a la comarca del Baix Maestrat i a la part més septentrional de la Comunitat Valenciana, gaudeix d'un clima afable durant totes les èpoques de l'any.

El seu barri antic es caracteritza pel seu ambient acollidor, on destaca l'Església-fortalesa de Vinaròs i l'Ajuntament del municipi.


Què pots fer prop de Vinaròs?

Els amants de la gastronomia mediterrània trobaran el seu lloc a Vinaròs, ja que podran degustar l'exquisit llagostí de Vinaròs, reconegut internacionalment per la gran qualitat, el qual és l'estrella de la gastronomia del municipi.

Pel que fa a la seua oferta cultural, Vinaròs ens proposa gaudir d'un Carnestoltes únic que atresora una gran tradició a la Comunitat Valenciana.

27ºC Hui
Despejado Max. 31º Min. 27º
4, 11/08/2022
5
Despejado Max. 32º Min. 24º
6
Despejado Max. 33º Min. 23º

Mapa