Blogs en video

Descobreix les principals ciutats de la Comunitat Valenciana: València, Alacant i Castelló de la Plana.
València és art, cultura i vida. És història i modernitat. És horta i és urbana. És necessari visitar-la i conéixer-la per a comprovar que les tradicions (paella, música, pólvora, falles…) conviuen a la perfecció amb iniciatives contemporànies i avantguardistes. A més, té l'encant d'una ciutat costanera del Mediterrani en la qual la llum, el mar i el seu clima la converteixen en lloc d'ineludible visita. Alacant: sempre oberta al mar. El seu caràcter mariner i acollidor impregna cada racó de la ciutat. A través dels cinc sentits descobriràs el vertader esperit de la Comunitat Valenciana: les seues platges, els seus monuments, la seua oferta cultural, la seua gastronomia i el seu impressionant entorn faran de la teua visita un record inoblidable. Castelló de la Plana: molt més del que imagines. Passejar pels seus carrers és endinsar-se en la seua història. L'Ajuntament, la Cocatedral o el Casino Antic són alguns dels edificis més emblemàtics que podràs conéixer. Et recomanem també la Llotja del Cànem, el Grau i el famós campanar El Fadrí. T'encantaran!

Inspira't

Et proposem descobrir un paisatge on es fusionen l'horta i la platja sota una llum increïble. Ens acompanyes a descobrir els secrets d'una comarca preciosa?
Alacant és una província que sorprén per la seua increïble varietat de paisatges i monuments històrics. I els seus xicotets municipis estan plens de racons fotogènics! T'apuntes a recórrer-la amb la càmera a la mà? Pren-ne nota!
El Pont de Novembre és perfecte per a descobrir nous racons i plans a la Comunitat Valenciana. Pren-ne bona nota!
Et proposem conéixer un poc millor un dels llocs més estimats per viatgers i locals a Benidorm. Un lloc des del qual enamorar-se del Mediterrani!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions