Blogs en video

Descobreix les principals ciutats de la Comunitat Valenciana: València, Alacant i Castelló de la Plana.
València és art, cultura i vida. És història i modernitat. És horta i és urbana. És necessari visitar-la i conéixer-la per a comprovar que les tradicions (paella, música, pólvora, falles…) conviuen a la perfecció amb iniciatives contemporànies i avantguardistes. A més, té l'encant d'una ciutat costanera del Mediterrani en la qual la llum, el mar i el seu clima la converteixen en lloc d'ineludible visita. Alacant: sempre oberta al mar. El seu caràcter mariner i acollidor impregna cada racó de la ciutat. A través dels cinc sentits descobriràs el vertader esperit de la Comunitat Valenciana: les seues platges, els seus monuments, la seua oferta cultural, la seua gastronomia i el seu impressionant entorn faran de la teua visita un record inoblidable. Castelló de la Plana: molt més del que imagines. Passejar pels seus carrers és endinsar-se en la seua història. L'Ajuntament, la Cocatedral o el Casino Antic són alguns dels edificis més emblemàtics que podràs conéixer. Et recomanem també la Llotja del Cànem, el Grau i el famós campanar El Fadrí. T'encantaran!

Inspira't

Gaudeix d'una nova manera de treballar. Viu viatjant i instal·la la teua oficina en un lloc tan enriquidor com Benidorm. No voldràs anar-te’n!
Benvinguts a València, la destinació gastronòmica per excel·lència. Aquesta és una guia de les experiències mediterrànies que has d'assaborir en la capital del Túria.
Sens dubte, la ciutat de la Comunitat Valenciana referent pel que fa a produccions audiovisuals és Peníscola. Ací s'han rodat algunes de les grans pel·lícules del sèptim art o altres films del millor repertori del cinema espanyol al llarg de la història.
La localitat d’Onda, situada a la comarca de la Plana Baixa de Castelló, és un dels termes més extensos de la província on podem gaudir tant d’un passeig agradable pel centre històric, de traçat jueu i musulmà, com de les moltes senderes que ofereix. I és que Onda és porta d’entrada al Parc Natural de la Serra d’Espadà i a la vall del Millars. Que podem veure i fer a Onda?

Notícies

Publicacions