Ciutats

Descobreix les principals ciutats de la Comunitat Valenciana: València, Alacant i Castelló de la Plana.
València és art, cultura i vida. És història i modernitat. És horta i és urbana. És necessari visitar-la i conéixer-la per a comprovar que les tradicions (paella, música, pólvora, falles…) conviuen a la perfecció amb iniciatives contemporànies i avantguardistes. A més, té l'encant d'una ciutat costanera del Mediterrani en la qual la llum, el mar i el seu clima la converteixen en lloc d'ineludible visita. Alacant: sempre oberta al mar. El seu caràcter mariner i acollidor impregna cada racó de la ciutat. A través dels cinc sentits descobriràs el vertader esperit de la Comunitat Valenciana: les seues platges, els seus monuments, la seua oferta cultural, la seua gastronomia i el seu impressionant entorn faran de la teua visita un record inoblidable. Castelló de la Plana: molt més del que imagines. Passejar pels seus carrers és endinsar-se en la seua història. L'Ajuntament, la Cocatedral o el Casino Antic són alguns dels edificis més emblemàtics que podràs conéixer. Et recomanem també la Llotja del Cànem, el Grau i el famós campanar El Fadrí. T'encantaran!

Inspira't

image
Gaudeix d'una nova manera de treballar. Viu viatjant i instal·la la teua oficina en un lloc tan enriquidor com Benidorm. No voldràs anar-te’n!
image
Benvinguts a València, la destinació gastronòmica per excel·lència. Aquesta és una guia de les experiències mediterrànies que has d'assaborir en la capital del Túria.
image
La localitat d’Onda, situada a la comarca de la Plana Baixa de Castelló, és un dels termes més extensos de la província on podem gaudir tant d’un passeig agradable pel centre històric, de traçat jueu i musulmà, com de les moltes senderes que ofereix. I és que Onda és porta d’entrada al Parc Natural de la Serra d’Espadà i a la vall del Millars. Que podem veure i fer a Onda?
image
Situat a la falda del castell de Santa Bàrbara, el barri de la Santa Creu és un dels més antics i emblemàtics de la ciutat d'Alacant.

Notícies

Publicacions