Ciutats

Descobreix les principals ciutats de la Comunitat Valenciana: València, Alacant i Castelló de la Plana.
València és art, cultura i vida. És història i modernitat. És horta i és urbana. És necessari visitar-la i conéixer-la per a comprovar que les tradicions (paella, música, pólvora, falles…) conviuen a la perfecció amb iniciatives contemporànies i avantguardistes. A més, té l'encant d'una ciutat costanera del Mediterrani en la qual la llum, el mar i el seu clima la converteixen en lloc d'ineludible visita. Alacant: sempre oberta al mar. El seu caràcter mariner i acollidor impregna cada racó de la ciutat. A través dels cinc sentits descobriràs el vertader esperit de la Comunitat Valenciana: les seues platges, els seus monuments, la seua oferta cultural, la seua gastronomia i el seu impressionant entorn faran de la teua visita un record inoblidable. Castelló de la Plana: molt més del que imagines. Passejar pels seus carrers és endinsar-se en la seua història. L'Ajuntament, la Cocatedral o el Casino Antic són alguns dels edificis més emblemàtics que podràs conéixer. Et recomanem també la Llotja del Cànem, el Grau i el famós campanar El Fadrí. T'encantaran!

Inspira't

image
La localitat d’Onda, situada a la comarca de la Plana Baixa de Castelló, és un dels termes més extensos de la província on podem gaudir tant d’un passeig agradable pel centre històric, de traçat jueu i musulmà, com de les moltes senderes que ofereix. I és que Onda és porta d’entrada al Parc Natural de la Serra d’Espadà i a la vall del Millars. Que podem veure i fer a Onda?
image
Situat a la falda del castell de Santa Bàrbara, el barri de la Santa Creu és un dels més antics i emblemàtics de la ciutat d'Alacant.
image
De cara a l’estiu, Elx t’ofereix una gran oferta d’activitats perquè no t’hi avorrisques en cap moment: platges, art, gastronomia. Prepara ja la maleta i vine-te’n sense dubtar.
image
Fer turisme a València és viure experiències i emocions úniques. Amb aquest viatge podràs gaudir al màxim de la millor gastronomia, d’una costa repleta de platges amb bandera blava, de paratges naturals plens de vida i, no cal dir-ho, del més especial, de la gent i la cultura d’aquesta comunitat.

Notícies

Publicacions