Festes a la Comunitat Valenciana. Foc, música, llum i color

Moros i Cristians

Saps que existeixen desenes i desenes de festivitats en tota la Comunitat Valenciana? Falles, La Tomatina, Moros i Cristians, Fogueres, la Magdalena… Et sonen? Has de conéixer-les!

En la Comunitat Valenciana sempre hi ha alguna festa. Unes fan olor de pólvora, com les Falles, a mitjan març, coincidint amb Sant Josep. La primavera és per al Diumenge de Rams i la Setmana Santa. Les Fogueres de Sant Joan omplin el mes de juny de foc i art. El Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia protagonitza el mes de juliol. La Tomatina de Buñol, l'últim dimecres d'agost, és un altre dels clàssics. Al setembre, l'Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe. I el calendari no finalitza ací. De fet, està replet de festes multitudinàries que s'haurien de viure, almenys, una vegada en la vida. 

A l'abril, Alcoi reviu la Reconquesta amb els Moros i Cristians, Requena celebra la seua Fira i Festa de la Verema al setembre, també estan les festes d'Algemesí; a l'agost, Elx rememora el Misteri i Castelló celebra La Magdalena el tercer dissabte de Quaresma.

Això sense comptar totes les festes patronals de cada municipi, entre altres celebracions. T'adones del que t'estàs perdent?

Registre Especial de Festes, Itineraris, Publiccions i Obres Audiovisuals d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana

Llistat de Festes i Publicacions d'Interés Turístic de la Comunitat Valenciana, en les seues diverses modalitats, reconegudes per l’Administració General de l'Estat

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Data d'inici
Data de finalització