Descobreix la Costa Blanca d'una forma completament diferent. Posa't a prova i gaudeix del Nordic Walking.

La Costa Blanca es pot recórrer de moltes formes. Gaudeix del camí, dels seus paisatges, de les seues platges, dels seus pobles… Com? Costa Blanca Nordic Walking et proposa una forma diferent de conéixer aquesta meravellosa destinació del Mediterrani.

La marxa nòrdica és un esport que va nàixer a Finlàndia i el practicaven els esquiadors de fons en època estival. Es tracta d'un esport molt aeròbic i de resistència, així que posa't a prova i coneix les rutes que proposen des de Costa Blanca Nordic Walking.

 Fer turisme de manera saludable és possible i, a més, coneixeràs noves destinacions, la seua història, les seues tradicions, la seua gastronomia i activitats com el birdwatching.

 A més, la marxa nòrdica per la Costa Blanca la duen a terme persones qualificades perquè tothom puga gaudir de l'esport de manera segura. Des d'aquesta empresa organitzen periòdicament rutes en diferents punts de la geografia local. Com es fan aquestes rutes? Primer faràs un calfament per a evitar qualsevol tipus de lesió i, una vegada estigues llest, comença l'aventura.

 Alguns dels itineraris que es fan són les rutes de marxa nòrdica a la cova Bolumini d’Alfafara, a La Carrasqueta en Ibi o la ruta a Penàguila i la visita al Jardí de Sants.

 Vols saber-ne més? Només has de contactar amb Costa Blanca Nordic Walking i gaudir de les vistes, de l'esport i d'unes rutes inoblidables.

Costa Blanca Nordic Walking

La Costa Blanca és un racó del Mediterrani on podràs gaudir de destinacions encantadores, tranquil·les i on el sol brilla quasi els 365 dies de l'any. A més, descobreix els seus xicotets pobles, les diferents rutes senderistes, les seues cales i la seua deliciosa gastronomia.

Imatges 
club costa blanca nordic walking activitats en la costa blanca que fer en la costa blanca costa blanca nordic walking elx costa blanca nordic walking
elche