Descobreix un lloc estratègic per a instal·lar-te amb la teua caravana i gaudir de la proximitat de la platja i la naturalesa. Perfecte per a escapades amb grans paisatges!

 

A Xeraco Campers, a més de gaudir de la proximitat de la platja de Xeraco, podràs instal·lar-te en una de les seues 83 parcel·les de 6x8 metres amb tots els subministraments que necessites, com la connexió wifi. Fins i tot, si el teu vehicle és gran, podràs trobar parcel·les de major grandària. Situada entre tarongers, està tan sols a 300 metres del Mediterrani.

La seua piscina al costat de la terrassa del bar restaurant és un altre atractiu que no has de perdre't. Li arribarà la brisa marina, així que serà com gaudir dues vegades de la mar. En aquest bar restaurant podràs degustar tapes i desdejunar amb pa i brioixeria del dia, a més de demanar un còctel i gaudir del capvespre i la tranquil·litat. I per a fer-te més fàcil l'aventura de conéixer els voltants o fer excursions, al càmping Xeraco Campers podràs llogar motocicletes, una manera molt còmoda de viatjar!

Quant a les comoditats que es troben als voltants de les seues instal·lacions, Xeraco Camper té a prop supermercats, farmàcies, zones amb oferta d'oci i restauració, centre mèdic i, sobretot, la vora de la mar. A més, si viatges amb la teua mascota o t'agrada el naturisme, trobaràs platges perfectes per a tu!

Xeraco Campers es troba molt prop del riu Vaca i existeixen un bon nombre de senderes i rutes per a caminar o pedalar amb la teua bicicleta amb els quals gaudir de la naturalesa dormint a la teua caravana amb totes les comoditats. Podràs visitar, per exemple ,el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba o el de Santa Maria de la Valldigna en rutes paisatgísticament molt interessants i amb l'avantatge de poder acostar-te a verdaders tresors arquitectònics. 

Com que està tan a prop de l'estació de tren, et pots plantejar passar un dia a València des del càmping Xeraco Campers i dedicar-te a recórrer els seus carrers, la Ciutat de les Arts i les Ciències o el seu bulliciós Mercat Central. Es tracta d'un lloc perfecte per a planejar mil escapades. Inclou-lo en els teus plans!

Xeraco Campers

Xeraco és sinònim de grans platges d'arena daurada amb tot el que necessites per a relaxar-te al costat de la mar, i també és un lloc perfecte per a conéixer espais naturals tan interessants com la Font de l’Ull o l’Escudella. No et perdes, a més, el ric patrimoni arquitectònic que atresora ni perdes l'oportunitat de provar un deliciós arròs. Prepara la teua escapada!

Imatges 
masia durba castellnovo hotel masia durba, hotel masia durba castello