Galeria Multimèdia

Descobreix un gran complex a València per a aprendre, divertir-se i viatjar a nous mons.
Més informació
Preu

http://www.cac.es

TIPUS

Parcs temàtics

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un conjunt dedicat a la divulgació científica i cultural, que alberga en el seu interior una àmplia oferta d'activitats que fer i llocs que visitar per a aprendre, divertir-se i tornar a casa sent una miqueta més savis.

Situat en l'antic llit del riu Túria al llarg de quasi 2 quilòmetres, la Ciutat de les Arts i les Ciències té una superfície de 350.000 m² i engloba sis espais diferents oberts al públic: el Palau de les Arts, l'Hemisfèric, l'Umbracle, el Museu de les Ciències, l'Oceanogràfic i l'Àgora.

L'Hemisfèric alberga projeccions de cinema digitals, en 3D i IMAX per a fer-nos viure experiències totalment immersives. L'Umbracle és un mirador enjardinat perfecte per a fer un passeig, mentre que l'Oceanogràfic és ni més ni menys que el major aquari d'Europa, un lloc en el qual observar de prop ecosistemes marins de tot el món. El Museu de les Ciències

alberga un museu de ciència interactiva i el Palau de les Arts Reina Sofia compta amb una àmplia programació operística i musical. Finalment, l'Àgora s'ha convertit en la seu del Caixaforum i la seua avantguardista proposta cultural.

Una visita a aquest complex arquitectònic estimula els sentits des de l'inici. Va ser dissenyat per dos arquitectes de gran prestigi: Félix Candela, qui es va encarregar de l'Oceanogràfic, i Santiago Calatrava, qui es va encarregar de la resta de construccions. El resultat final és espectacular. No deixes passar l'oportunitat d'acostar-te a un conjunt replet de ciència, naturalesa i art.