Agroturisme

L'agricultura, la pesca o la ramaderia permeten realitzar activitats turístiques molt interessants, per a tots els públics, en la Comunitat Valenciana. Sempre és bon moment per a practicar l'agroturisme!

L'agroturisme és una modalitat turística que proporciona el contacte directe amb les activitats agràries tradicionals en un ambient rural. Engloba activitats que ens permeten descobrir professions mil·lenàries que desconeixem sobre diferents matèries primeres. Així podem arribar a ser apicultor per un dia, participar en l'elaboració de formatges tradicionals, buscar tòfones o embarcar-nos per a pescar al costat dels mariners en un vaixell pesquer, entre altres. 

Visitarem el paisatge del suro a la Serra d’Espadà, una autèntica selva mediterrània de sureres. I també l'horta valenciana, on en xicotets terrenys familiars cultiven de forma tradicional fruites, hortalisses i verdures; aprendrem a fer orxata... Fins i tot és possible tancar una jornada d'agroturisme participant en un tast de cítrics!

Inspira't

image
El puente de octubre es un gran momento para descubrir y enamorarse de la Comunitat Valenciana. Te proponemos diferentes formas de hacerlo. ¡Elige la tuya!
image
A la província de València trobem pobles diminuts en els quals descobrim el paisatge i la història alhora que degustem la gastronomia local. A continuació, us contem el millor d’aquests municipis, els més xicotets de la província de València.
image
A la província de València, trobem un dels paisatges més característics de nostra comunitat, l'horta, que ocupa quasi 10.500 hectàrees des del tram final de la vega del riu Túria i arriba quasi a l'Albufera de València. Aquest territori no només té un alt valor a causa del seu potencial per al consum, sinó que també té un altíssim significat cultural i tradicional molt arrelat a la zona.
image
Podríem definir l'Horta de València en poques paraules com la comarca que s'estén des de Puçol fins a l'Albufera i Montcada, però és més que això: sobretot és un símbol històric i cultural de valor inestimable.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions