Blogs en video

L'agricultura, la pesca o la ramaderia permeten realitzar activitats turístiques molt interessants, per a tots els públics, en la Comunitat Valenciana. Sempre és bon moment per a practicar l'agroturisme!

L'agroturisme és una modalitat turística que proporciona el contacte directe amb les activitats agràries tradicionals en un ambient rural. Engloba activitats que ens permeten descobrir professions mil·lenàries que desconeixem sobre diferents matèries primeres. Així podem arribar a ser apicultor per un dia, participar en l'elaboració de formatges tradicionals, buscar tòfones o embarcar-nos per a pescar al costat dels mariners en un vaixell pesquer, entre altres. 

Visitarem el paisatge del suro a la Serra d’Espadà, una autèntica selva mediterrània de sureres. I també l'horta valenciana, on en xicotets terrenys familiars cultiven de forma tradicional fruites, hortalisses i verdures; aprendrem a fer orxata... Fins i tot és possible tancar una jornada d'agroturisme participant en un tast de cítrics!

Inspira't

Et convidem a gaudir d'un viatge per la matèria primera de la Comunitat Valenciana. Viuràs una experiència exclusiva que t'acostarà a la nostra terra, la nostra naturalesa i les nostres arrels.
El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!

Propostes de viatge

Publicacions