Destinacions compromeses amb la qualitat

Blogs en video

Descobrir Albaida, a l'interior de la província de València, és sempre una sorpresa per al visitant. Atresora un increïble patrimoni cultural amb el qual aprendràs molt sobre la nostra història en un entorn natural pel qual val la pena perdre's. Comencem la nostra ruta per Albaida?


Albaida, a València, compta amb una herència patrimonial i cultural tan rica que la converteix en una visita plena de sorpreses. Parlem d'un enclavament per les terres del qual han passat diferents cultures i civilitzacions, des dels ibers que van deixar les seues petjades a la Covalta als pobles que en època islàmica van construir el vell castell d'Albaida.

Què veure a Albaida

A més del castell o el paratge de la Covalta, Albaida té diverses parades obligatòries com el Palau dels Milà i Aragó, Marquesos d’Albaida. Es tracta d'un edifici que és autèntic emblema de la ciutat i que està situat al costat de l'església. Va ser construït a la fi del segle XV, aprofitant la muralla musulmana. 

És visitable a través de cita concertada i representa una oportunitat única de viatjar en el temps a través de les seues sales del Tron, de la Música o del Crist, entre d’altres. A més, atresora una valuosa col·lecció de pintura barroca. I una vegada allí, no has de perdre't el museu de titelles que alberga. Però no hem acabat amb la llista de què fer a Albaida: aquesta localitat compta amb un altre bonic museu, el de Betlems i Diorames que es pot visitar tot l’any. 

En un recorregut pels seus carrers trobaràs nombroses fonts de diferents èpoques que són part del patrimoni inconfusible d'Albaida, tant com ho són les seues innombrables i excel·lents festes. El turisme a Albaida pot ser tota una experiència popular si tries les dates indicades: el 3 de maig se celebra la Festivitat de la Santa Creu, al juliol és el torn de la Fira de Sant Jaume, que sol oferir una programació molt completa d'esdeveniments.

El 8 d'octubre és el dia de les Festes de Moros i Cristians i just després, el dia 12, se celebra en gran el Pilar. A Albaida Albaida hi ha molt a veure i viure, per tant, t'animes a convertir-la en la teua pròxima destinació? No oblides les seues rutes en la naturalesa!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Publicacions