Galeria Multimèdia

Anna compta amb alguns enclavaments realment bonics, com la Font Negra, que a més compta amb les seues pròpies tradicions i que sempre està acompanyada del so de l'aigua. La descobrim?

La Font Negra d'Anna és un lloc encantador preparat perquè hi passes una jornada de pícnic amb totes les comoditats i un bon nombre de racons fotogènics. Fins i tot compta amb una àrea per a aparcar que fa les coses molt més senzilles.

Preparar la ruta de la Font Negra d'Anna és tan senzill com ficar a la motxilla el que necessites per a passar el dia i dirigir-te a aquest enclavament natural, envoltat d'arbres que li donen frescor a l'estiu. La zona en la qual es troba es denomina paratge Horquetas, als afores del poble en direcció a Chella i molt fàcil de localitzar.

En arribar et sorprendrà el seu bonic pont d'origen musulmà anomenat Pont de Garahamet, que et porta al Passeig de les Fonts, on trobaràs algun assortidor d'aigua. Parlem de dues fonts, la Font de Baix, que està dins d'una cova, o la de Dalt que compta amb cinc dolls.

A la Font Negra d'Anna l'aigua brolla i configura un xicotet llac en el qual els veïns d'Anna solen celebrar un gran dinar cada 25 de novembre per Santa Catalina i on el gran protagonista és un plat típic, la cassola.

Les senderes des de la Font Negra d'Anna et poden portar fins a un paratge on l'aigua és protagonista, el Gorg Catalán, una opció molt encertada si vols continuar estirant les cames.

Anna, amb la seua Albufera i el seu Palau dels Comtes de Cervelló, constitueix una gran destinació per a fer una escapada. Inclou la Font Negra en els teus plans i gaudeix d'una gran jornada a l'aire lliure!


Més informació
TIPUS

Altres