Gorg Catalán

Main image

Multimèdia Gallery 

El municipi que és sinònim d'aigua i naturalesa amaga un xicotet racó amb molt d'encant. Benvinguts a Anna.

El municipi d'Anna és sinònim de naixement o font, tal és així que l'aigua travessa els seus carrers en forma de fonts, llacs i safaretjos. N'és un exemple la Font Negra, que amaga un dels racons més bonics d'Anna, el Gorg Catalán.

El Gorg Catalán és un llac xicotet i profund amb aigües procedents del brollador de la Font Negra. Aquest llac compta amb una xicoteta cascada i una cova darrere, i està envoltat de senderes plenes de vida i arbres.

Les aigües cristal·lines del gorg són tota una invitació al bany en període estival. La zona disposa d'un espai amb bancs condicionat per a tot aquell que desitge fer un pícnic. Per a arribar fins al Gorg Catalán, hi ha dues opcions; la primera és accedir per la part alta del poble (Les Eres) i l'altra és endinsar-se en el Camí de les Fonts de Baix i de Dalt pel centre del municipi.

Un passeig pels carrerons d'Anna ens recordarà que estem passejant per una vila musulmana. Un patrimoni històric d'esglésies, un palau i un patrimoni natural, com el llac de l'Albufera, un canó i diverses cascades, contribueixen a l'encant del municipi. Te'n vens a visitar-lo?