Galeria Multimèdia

Vine a Aras de los Olmos a descobrir la bellesa d'un monument que porta segles entre nosaltres. Prepara't per a una escapada plena d'història!

La Torre del Cortijo d'Aras de los Olmos, erigida durant el període de la taifa de Banu Qasim, a principis del segle XI, t'espera en plena forma perquè pugues valorar la seua bellesa i resistència. Es tracta d'una construcció d'uns 10 metres d'alt al costat de la qual encara es conserva part del llenç de la muralla. Es tracta d'una de les teues parades obligatòries quan visites aquest municipi de l'interior de València!

La Torre del Cortijo d'Aras de los Olmos estava al centre mateix de la població quan va ser construïda, encara que amb els segles ha anat envoltant-se d'habitatges. La bona notícia és que pots visitar la Colección Museogràfica Ecomuseo d'Aras de los Olmos i, al pati d'aquest, la trobaràs i podràs fer-li fotos increïbles.

A Aras de los Olmos, a més de gaudir de la Torre del Cortijo, et recomanem dedicar una nit a l'observació del firmament, ja que és reserva Starlight, cosa que significa que a penes compta amb contaminació lumínica i és un lloc molt especial des del qual contemplar els astres. I no oblides les teues botes, ja que a més de monuments hi trobaràs rutes en paisatges de gran bellesa. Prepara la teua escapada!