Galeria Multimèdia

Webcams 

Blogs en video

  • Sagunt/Sagunto, Canet d'En Berenguer, Faura, Gilet, Benifairó de les Valls, Quartell, Estivella, Albalat dels Tarongers, Algimia de Alfara, Petrés, Quart de les Valls, Torres Torres, Benavites, Alfara de la Baronia, Algar de Palancia, Segart
Acompanya'ns a conéixer paisatges i racons plens d'encant en una comarca sorprenent. Vine a enamorar-te del Camp de Morvedre!

 

El Camp de Morvedre és una comarca valenciana que uneix les costes del Mediterrani amb muntanyes com les dels parcs naturals de la Serra Calderona i d’Espadà. Es tracta d'una autèntica meca del senderisme en la qual també caben els plans de platja! Ens acompanyes a recórrer els seus municipis i conéixer la seua gran oferta d'activitats?

Què fer al Camp de Morvedre

En aquesta comarca, travessada pel riu Palància, podràs pedalar o caminar per la Vía Verde de Ojos Negros, aprofitant una antiga via de tren condicionada perquè gaudisques del paisatge. És un dels plans més interessants i et permetrà conéixer diversos municipis! 

Si fem un recorregut de municipi en municipi pel Camp de Morvedre, podem començar coneixent Albalat dels Tarongers, amb un nucli urbà esguitat de racons amb sabor tradicional i jaciments arqueològics molt rellevants. Continuem per Alfara de la Baronia, pegada al riu Palància i amb un safareig molt evocador. T'agradarà passejar pels seus camps de tarongers i cultius de secà!

A Algar de Palancia trobaràs multitud de rutes amb l'aigua com a protagonista que et permetran conéixer antics aljubs i molins. I també compta amb una ruta històrica i cultural! Després d'ella, Algímia d’Alfara es converteix en la nostra següent parada al Camp de Morvedre, i et convidem a descobrir les rutes paisatgístiques i històriques que la travessen. Fonts, séquies, ponts, basses… T'encantarà el seu patrimoni agrícola!

Benavites i els seus paisatges de tarongers amb torres àrabs, o Benifairó de les Valls i les seues cases de labor amb façanes de color blanc són dos destinacions de turisme rural encantadors. Després, arribem a Canet d'En Berenguer i ens capbussem al Mediterrani en les seues fantàstiques platges, el sol brilla d'una manera especial al Camp de Morvedre! Després, et recomanem fer un passeig pel seu centre històric.

Quart de les Valls té un preciós safareig tradicional, com Quartell, que a més et permet caminar a la recerca d'antics molins. Estivella conserva el Castell de Beselga, un monument que no has de deixar de visitar, i és un bon lloc per a gaudir de la nostra fauna més salvatge. El Camp de Morvedre també és sinònim de biodiversitat!

Visitem Faura per a sorprendre'ns trobant safaretjos, ermites, antigues cases-palau i places molt boniques. I a Gilet ens posem les botes per a recórrer sendes que ens porten a llocs màgics, com la Cova del Sant Esperit i l'àrea recreativa que l'envolta al costat del Reial Monestir del Sant Esperit de la Muntanya. Et sorprendrà la bellesa del lloc, un dels més populars del Camp de Morvedre!

Petrés compta amb una ruta cultural i històrica, perquè conegues els seus aljubs, almàsseres i altres edificis singulars, i a Segart et proposem calçar-te les botes i pujar al Garbí, a la Serra Calderona, per a gaudir d'un mirador sobre el Mediterrani que et deixarà bocabadat. A Torres Torres encara es poden visitar uns antics banys àrabs i un castell, i ens deixem per al final la grandiosa Sagunt.

Visitant Sagunto pots recórrer segles d'història, ha sigut una ciutat romana molt rellevant! La prova són els seus magnífics castell, teatre romà i museu, temples i viles romanes, muralles i barri antic… I no te’n pots anar sense visitar la seua Via del Pòrtic-Domus dels Peixos! Et sorprendrà la monumentalitat del seu centre històric, en el qual no pots deixar passar una bonica foto ala Jueria. Vine a enamorar-te de la història i el paisatge de El Camp de Morvedre!