Descobreix un dels grans tresors de Cortes de Pallás, la Cueva Hermosa.

Cortes de Pallás amaga moltes joies naturals que val la pena descobrir. Una d'elles és la Cueva Hermosa. Es tracta d'una gruta de gran interés i de formació càrstica on podràs trobar espectaculars estalactites i estalagmites.

És una de les galeries més profundes i interessants de la localitat. Vols saber-ne més? Hi es pot accedir a través per una boca estreta que dona lloc a una àmplia galeria en rampa. Sens dubte, és un lloc perfecte per a practicar espeleologia.

La Cueva Hermosa es troba molt prop del Castell de Chirel, un altre dels monuments que val la pena visitar i, a més, podràs gaudir d'una agradable ruta senderista. Si vols saber més sobre aquesta cova, en el seu interior es poden apreciar nombrosos salons i un bonic naixement d'aigua. I durant el teu passeig per l'interior de la cova, podràs trobar rates penades en el seu hàbitat natural.

Si vols descobrir-ho tot sobre la Cueva Hermosa és imprescindible tindre coneixements d'espeleologia i necessitaràs més de 5 hores per a visitar-la tota. Viuràs una gran aventura!

Més informació
Horari

Libre