Galeria Multimèdia

Cullera guarda un dels seus millors secrets darrere d'un cordó dunar. Coneix el Mareny de Sant Llorenç.

La platja Mareny de Sant Llorenç es troba a Cullera i està delimitada per un cordó dunar que forma un dels seus majors atractius i enriqueix el paisatge. Té una longitud de 2.700 metres i una amplària aproximada de 40 metres. És una platja bastant aïllada, d'arena daurada i amb un onatge moderat. El seu grau d'ocupació no és alt i pots gaudir d'ella amb tranquil·litat.

La platja del Mareny de Sant Llorenç està inclosa en el Parc Natural de l'Albufera i destaca pel seu ric ecosistema. És una platja salvatge sense edificis al seu voltant, encara que sí que compta amb bastants serveis: tens primers auxilis, socorristes, torres de vigilància i passarel·les d'accés.

Aquesta platja és coneguda perquè en ella es permet el nudisme. Limita al sud amb la platja del Dosser i al nord amb el terme municipal de Sueca. L'única platja naturista de Cullera és molt apreciada pels aficionats a aquesta pràctica, que troben un lloc tranquil en el qual gaudir del sol i el bon clima.

Si visites Cullera per a conéixer la platja del Mareny de Sant Llorenç, t'animem a aprofitar l'ocasió per a descobrir la resta de la seua costa. Pots anar a les platges més urbanes i concorregudes, com Sant Antoni i el Racó. Si prefereixes una platja àmplia i calmada, perfecta per a anar amb xiquets, l'Escollera és per a tu. Els qui gaudeixen d'esports aquàtics tenen Cap Blanc o la platja del Far, en la qual practicar busseig i deixar-se portar. Siga quin siga el teu pla perfecte, Cullera té una platja per a tu.

# SERVEIS
Lavapies Arena Fina Cruz Roja Naturista Playa Virgen Pasarelas Estado del Mar Playa Rústica Playa Abierta