Galeria Multimèdia

La Pobla de Farnals guarda un dels seus millors secrets a la Platja Nord: un racó del Mediterrani perfecte per a gaudir del bon temps.

La Platja Nord de La Pobla de Farnals és una platja urbana de 220 metres de longitud i 70 d'amplària, amb una arena daurada i de gra fi i unes aigües en perfecte estat. De fet, l'alta qualitat de la platja li ha reportat diversos certificats com la Q de Qualitat.

Aquesta platja i la platja Pobla Marina són les úniques de la costa de La Pobla de Farnals. És de tipus urbà i si la visites et toparàs al seu voltant amb diversos restaurants que s'escampen pel passeig marítim: la restauració de La Pobla de Farnals es basa en els productes frescos que la mar ens ofereix, seguint els preceptes de la gastronomia tradicional valenciana.

Les aigües d'aquesta platja són tranquil·les i poc profundes, així que és perfecta per a visitar en família i deixar que els xiquets juguen i córreguen per on vulguen. I si t'abelleix llogar una embarcació o vols practicar en una escola de vela, el port esportiu de la localitat està prop d'aquesta platja i t'ofereix tots aquests serveis.

Durant el període estival hi ha un servei de salvament i socorrisme a la platja, com també hi ha un punt d'atenció al ciutadà i vigilància policial contínua. A la platja s'instal·la un punt d'assistència a persones amb mobilitat reduïda, anomenat el 'punt accessible'. L'accessibilitat és molt important per a aquesta platja i es pot observar en les seues infraestructures: hi ha passarel·les d'accés, cabines a manera de vestuari, dutxes i vàters adaptats, i cadires amfíbies per a entrar a l'aigua. La platja Nord és per a tothom, així que suma't a gaudir-la!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava Accessible Q ICTE Calidad
# SERVEIS
Playa Abierta Cruz Roja Restaurante Accesible Playa Urbana Bandera Azul Vela Estado del Mar Parada Bus/Taxi Windsurf Lavapies Parking Pasarelas Servicios WC Tourist Info Acceso Persona Movilidad Reducida Juegos Deportivos Parada Taxi Mostra'n més Amaga