Galeria Multimèdia

Descobreix la Platja Medicalia, un racó de costa al Puig que ens ofereix relax i tranquil·litat a la vora del Mediterrani.

La platja Medicalia es troba en l'extrem sud de El Puig de Santa Maria, limitant amb La Pobla de Farnals, i és un raconet d'arena fina i grava d'uns 330 metres de longitud i 35 metres d'ample.

És una platja semiurbana que destaca per la seua tranquil·litat. Es troba prop de la urbanització del mateix nom i atrau als banyistes pròxims a les seues aigües cada estiu. Així i tot, el nivell d'ocupació no sol ser molt alt; si vols gaudir d'un dia prop de la mar sense que et molesten, aquest és el lloc perfecte!

A la platja Medicalia trobaràs, a més, tots els serveis que necessites per a estar còmode i segur en el teu temps lliure allí: hi ha socorristes, passarel·les, dutxes, rentapeus, instal·lacions lúdiques perquè els xiquets es divertisquen i una zona esportiva, a més d'aparcament per als qui vagen amb cotxe.

Si et preguntes com arribar a la platja Medicalia, l'opció amb cotxe és senzilla; et recomanem agafar l'A-7 des de València. També pots agafar el transport públic i anar amb autobús perquè hi ha una parada molt pròxima.

Si et quedes amb ganes de més després de visitar la platja Medicalia, hi ha d'altres al voltant que també t'agradaran. El Puig té més platges per a tu: Santa Elvira, a la part nord, al límit amb Puçol et conquistarà amb els seus espigons que van formant xicotetes cales. La platja Puig Val - Play Puig té un passeig marítim d'allò més agradable que t'animem a recórrer. En definitiva, visita El Puig i aprofita la seua costa!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001
# SERVEIS
Playa Abierta Lavapies Bolos Estado del Mar Cruz Roja Hoteles Arena Fina Parada Autobús Juegos Deportivos Restaurante Vigilancia Marítima Pasarelas Playa Semi Urbana Mostra'n més Amaga